One-to-one Business English for Executives (online)

Door praktijkgerichte rollenpellen, gebaseerd op materiaal van uw bedrijf (e-mails, contracten, product en service beschrijving, enz), leert de deelnemer in het Engels snel te denken en vloeiend te spreken alsmede gebruik te maken van passend taalgebruik en het toepassen van nieuw idioom en vocabulaire op speelse en onderhoudende wijze, leren diverse type zakelijk schriftuur, vocabulaire, grammatica en ontwikkelen van de eigen stijl.

3 aspecten van de cursus:
Met zelfvertrouwen spreken: Het ontwikkelen van onderhandelingstechnieken en zelfvertrouwen tijdens het bespreken van zakelijke voorstellen, interne en externe onderhandelingen, zakelijke planning en het plaatsen van het product in de markt worden behandeld.(casestudies en rollenspelen waar taalbekwaamheid noodzakelijk is)

Efficiënt presenteren: Het geven van zakelijke presentaties is een essentiële vaardigheid die in iedere onderneming vereist is. Het identificeren van de kern vanuit de stroom van informatie zoals gebruikelijk bij persrelease, video, discussies, onderhandelingen en presentaties zijn de sleutel.

Effectief schrijven zonder vertalen: Door gebruik van de speciaal ontwikkelde “non-translation method” en leren globaal te denken in plaats van het vertalen per woord, ontwikkelt u een persoonlijke stijl, leert efficiënt zakelijke correspondentie te schrijven en verbeterd passende grammatica en vocabulaire.

Kosten:
U kunt zelf de lengte en intensiteit van de cursus bepalen, ons tarief is gebaseerd op max. 2 deelnemers: 100 euro per uur (vrijgesteld van BTW);

Gratis intake:
Mondelinge intake is mogelijk per telefoon of tijdens een persoonlijk gesprek in uw of ons kantoor.

Direct inschrijven voor de training