Business English Level B1-B2 (online)

Deelnemers van deze cursus hebben al een behoorlijke kennis van Engels en hebben behoefte aan het verbeteren van vloeiende spreekvaardigheid, zinsstructuur en uitbreiding van vocabulaire en idioom. De bouwstenen van deze training zijn spreekvaardigheid en gebruik van authentiek materiaal in combinatie met rollenspelen en casestudies. Focus ligt op zakelijke correspondentie, omgaan met cliënten en klachten, onderhandelen over gecompliceerde zaken en beslissingstechnieken.
Duur
3 dagen. Tussen de trainingsdagen zit een periode van 2 weken.
Lesplanning & kosten
Trainingsdagen: januari/februari (do) 2021
of
Trainingsdagen: maart/april (do) 2020
2 manden: 3 lessen, elk 6 uur, 10:00- 16:30 uur, inclusief lunch
Cursusgeld: € 900,- (vrijgesteld van BTW)
Arrangementen
De zaalhuur, trainingsmateriaal en een avondarrangement inclusief lunch, koffie en thee zijn in de prijs van een opleiding inbegrepen.
Maximale groepsgrootte: 6
Certificaat

Waarom deze training?

Met zelfvertrouwen spreken: Het ontwikkelen van onderhandelingstechnieken en zelfvertrouwen tijdens het bespreken van zakelijke voorstellen, interne en externe onderhandelingen, zakelijke planning en het plaatsen van het product in de markt worden behandeld.

Efficiënt presenteren: Het geven van zakelijke presentaties is een essentiële vaardigheid die in iedere onderneming vereist is. Het identificeren van de kern vanuit de stroom van informatie zoals gebruikelijk bij persrelease, video, discussies, onderhandelingen en presentaties zijn de sleutel.

Effectief schrijven zonder vertalen: Door gebruik van de speciaal ontwikkelde “non-translation method” en leren globaal te denken in plaats van het vertalen per woord, ontwikkelt u een persoonlijke stijl, leert efficiënt zakelijke correspondentie te schrijven en verbeterd passende grammatica en vocabulaire.

Direct inschrijven voor de training